top of page
Rosalie_openvuur.jpg

Café met Keuken | Open vuur | Terras

Welkom bij Rosalie

Eten.

Al onze gerechten worden op open vuur bereid

Zin in een culinaire ervaring waarbij de smaak van open vuur centraal staat?

Bij Rosalie bereiden we al onze gerechten op authentieke wijze, met passie en vuur. In onze keuken brandt altijd het houtvuur, waardoor onze gerechten die kenmerkende rokerige smaak krijgen waarvan je zult genieten.


Onze menu's worden samengesteld met de beste seizoensgroenten en hoogwaardige vlees- en vissoorten, afkomstig uit de buurt. Of je nu kiest voor het verrassende Menu van de Chef, een selectie van onze delicatessen of liever zelf jouw favorieten samenstelt van onze kaart, bij Rosalie vind je altijd een ruime keuze aan overheerlijke gerechten.


En vergeet vooral niet onze Sunday Roast, een Engelse traditie om het weekend af te sluiten waarbij we in de middag een drie gangen menu presenteren.
 

Bij Rosalie draait alles om de unieke smaakbeleving van gerechten bereid op open vuur. Kom langs en ontdek zelf de smaak van onze keuken. Reserveer nu en laat u verrassen door onze chefs.

Rosalie_Interieur_klein.jpg
Rosalie_Cornet.jpg

Drinken.

Speciaal Bieren en Wijnen

Bij Rosalie draait alles om het ontdekken van nieuwe smaken. Onze uitgebreide bierkaart biedt een royaal assortiment aan bieren op blik, op fles en van de tap. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en bijzondere bieren om onze gasten te verrassen. Deze bieren voegen we (tijdelijk) toe aan onze bierkaart, zodat je altijd iets nieuws kunt proberen en ontdekken.
 

Naast ons uitgebreide bieraanbod serveren we ook een selectie van ongeveer 25 passende wijnen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte aanvulling voor een gezellige borrelavond of een smaakvolle begeleiding voor een uitgebreid diner, bij Rosalie vind je altijd een wijn die bij jouw smaak en gelegenheid past.

Terras op de kop van de Korte Heuvel

Bezoek ons schaduwrijke terras, gelegen aan de kop van de bruisende Korte Heuvel, vlakbij Poppodium 013.

Onder de verkoelende bomen bieden wij de ideale ambiance om te genieten van heerlijke gerechten, verrassende wijnen en speciale bieren.

In het weekend kun je genieten van een heerlijke roast op ons terras.

Borrelen en Feesten.

Het zaaltje van Rosalie

Op de eerste verdieping heeft Rosalie een zaaltje met een eigen bar en toiletten. Ideaal voor feestjes, borrels, vergaderingen of een privé etentje. 
 

Lekker buiten borrelen in hartje Tilburg?
Op één van de fraaiste borrel locaties in de binnenstad van Tilburg, op de kop van de Korte Heuvel (naast popcentrum 013), kun je nu jouw zomerborrel organiseren. We bieden je nu de optie om een deel van ons terras af te huren voor jouw borrel.
(bij slecht weer kunnen we de borrel verplaatsen naar het zaaltje van Rosalie)


Nieuwsgierig?
Loop eens binnen of stuur een e-mail naar info@rosalie-tilburg.nl. Wij maken op basis van jouw wensen een offerte op maat. 

Manify_Rosalie_Borrel_1.jpg
Locations & Hours

Wees welkom

Adresgegevens

(Korte) Heuvel 2
5038 CN Tilburg
013-8228847

info@rosalie-tilburg.nl

Parkeren in parkeergarage 013 / Tivoli
100 meter lopen

Openingstijden

 Dinsdag, woensdag, en donderdag
Vanaf 17.00 uur

Vrijdag:
Vanaf 16.00 uur

Zaterdag en zondag
Vanaf 14.00 uur

bottom of page