Rosalie_openvuur.jpg

Welkom bij Rosalie

Café met Keuken | Terras | Koken op open vuur

 

Welkom bij Rosalie

Café met Keuken

Rosalie is gelegen aan de Korte Heuvel (naast Poppodium 013) in de binnenstad van Tilburg. Rosalie is een café van deze tijd, waar je vrienden ontmoet en maakt. Elk moment van de dag kun je er binnenvallen voor een hapje en een drankje. Verrassend, toegankelijk en 'kei' lekker. Rosalie serveert steengoede (natuur)wijn en een royaal assortiment bier in blik, op fles en van de tap. De internationale gerechten worden bereid op open vuur.
 
Wees dus welkom voor een stevige lunch, een avondvullend diner of een gezellige borrel op het verwarmde terras, in het café of in het zaaltje op de eerste verdieping.
 

Tot snel,

Liefs Rosalie

Rosalie_Icon_antraciet_rgb.png
Rosalie_Interieur_klein.jpg
Rosalie_Icon_antraciet_rgb.png

Menukaart

In onze keuken brandt altijd het houtvuur. Op uiteenlopende barbecues bereiden wij de lekkerste seizoensgroenten en goed vlees en vis uit de buurt. Ook nu de inkoopmarkt onder druk staat houden wij vast aan deze keuze.
 
Veel slagers, supermarkten en horeca kopen hun groenten en vlees in over de hele wereld. Groenten uit Peru, vlees uit Australie of Brazilie. Onze overtuiging is dat we met dit inkoop- en consumptiegedrag onszelf niet helpen. Dit neemt niet weg dat inkopen met principes moeilijker is dan ooit, daarom hebben we onze menukaart iets aangepast en werken wij met een meer dan dagelijks wisselend aanbod.

Naast het menu van de chef kunt u kiezen uit drie voor- en drie nagerechten en serveren wij uiteenlopende wisselende hoofdgerechten die wij selecteren aan de hand van welke producten onze leveranciers ter beschikking hebben. Natuurlijk blijven we zorg dragen voor genoeg keuze.

 

Nieuwsgierig?
Loop eens binnen bij Rosalie.

IMG_0117.jpeg
Rosalie - Zaaltje_4.jpg
Rosalie_Icon_antraciet_rgb.png

Zaaltje van Rosalie
 

Op de eerste verdieping vind je het zaaltje van Rosalie. Ideaal voor het vieren van jouw feestje, een gezellige borrel, een teammeeting of een etentje met vrienden of collega's.

Het zaaltje beschikt over een eigen bar, toiletten en muziek installatie.

IMG_0114.jpeg

Contact

Voor vragen kun je ons mailen of kun je het bijgevoegde formulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Rosalie
(Korte) Heuvel 2, 5038 CN Tilburg
info@rosalie-tilburg.nl  |  Tel: 013-8228847

Openingstijden:
Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag - Zondag
vanaf 12.00 uur

Maandag - Dinsdag gesloten 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Bedankt voor jouw bericht!