Rosalie_Burgers.jpg

BBQ & BEERS
Wij bezorgen ook thuis. Bestel één van onze heerlijke BBQ gerechten. Het vlees, de bijgerechten, de dips en toppings worden vers bereid.

Rosalie_Website6.jpg
Rosalie_Icon_antraciet_rgb.png

Rosalie

Rosalie is een café van deze tijd, waar je vrienden ontmoet en maakt. Elk moment van de dag kun je er binnenvallen voor een hapje en een drankje. Verrassend, toegankelijk en 'kei' lekker. Rosalie serveert steengoede (natuur)wijn en een royaal assortiment bier in blik, op fles en van de tap. De internationale gerechten worden bereid op open vuur.
 
Wees dus welkom voor een stevige lunch, een avondvullend diner of een gezellige borrel op het verwarmde terras, in het café of in het zaaltje op de eerste verdieping.
 

Tot snel,

Liefs Rosalie

Cornet_mood_4_digital_use_only (2).jpg
Rosalie_LaTrappe.jpg

Lunch

Rosalie_Icon_antraciet_rgb.png

Rosalie is van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur geopend. Wees welkom voor een lunch in ons café of buiten op het verwarmde terras. 
 

Rosalie_2.jpg

Diner

Rosalie_Icon_antraciet_rgb.png

Rosalie is van woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur geopend. De internationale gerechten worden door onze chefs bereid op open vuur.

Rosalie_Frontaal.jpg
Rosalie_Icon_antraciet_rgb.png

Het bier van Rosalie

Rosalie serveert een royaal assortiment bier in blik, op fles en van de tap. Check onze website voor onze meeste actuele bierkaart. Check jouw bier in via Untappd!

Rosalie_Brewdog_Totaal.JPG

Contact

Voor vragen kun je ons mailen of kun je het bijgevoegde formulier invullen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Rosalie
(Korte) Heuvel 2, 5038 CN Tilburg
info@rosalie-tilburg.nl  |  Tel: 013-8228847

Openingstijden:
Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag - Zondag
vanaf 12.00 uur

Maandag - Dinsdag gesloten 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Bedankt voor jouw bericht!