TilburgseKermis2022.jpg_3.jpg

Tilburgse Kermis 2022
Vrijdag 22 tot met zondag 31 juli


 

Rosalie_Icon_antraciet_rgb.png

Programma Tilburgse Kermis

Tijdens de Tilburgse Kermis zijn wij dagelijks (met uitzondering van dinsdag 26 juli) vanaf 12.00 uur geopend. 
Elk moment van de dag kun je er binnenvallen voor een hapje en een drankje. Verrassend, toegankelijk en 'kei' lekker. Rosalie serveert steengoede (natuur)wijn en een royaal assortiment bier in blik, op fles en van de tap. De internationale gerechten worden bereid op open vuur.

Donderdag 21 juli: Summer Sessions met Lisa van Nes 
In de zomermaanden (juli en augustus) kun je elke donderdag (vanaf 18.00 uur) op ons terras genieten van live muziek van singer song writers. Intiem, warm en gezellig!

Vrijdag 22 juli: Summer Holidays Drinks & Party
Vandaag start van de zomervakantie in het Zuiden van het land en dat valt samen met de start van de Tilburgse Kermis. Prima reden voor een VrijMiBo en een feestje! Vanaf 17.00 uur starten we de Tilburgse Kermis 2022 op de Korte Heuvel met een grote VrijMiBo. Kom lekker borrelen of eten eten bij één van de vele zaken die de Korte Heuvel rijk is. Vanaf 21.00 uur neemt DJ DNSSR het over. Vanaf het balkon van Philip trappen we de Tilburgse Kermis af en zetten we de toon voor 10 dagen feest op de Korte Heuvel!

Zaterdag 23 juli: Saturday Night Fever
Op de eerste zaterdag van de Tilburgse Kermis 2022 kun je overdag terecht op één van de vele terrassen en borrellocaties op de Korte Heuvel. Wil je lekker lunchen of dineren? Reserveer dan tijdig bij één van de restaurants.
Vanaf 21.00 uur draait DJ Tavento voor de hele straat en wordt het één groot feest tot 01.00 uur. Naast het buitenprogramma kun je bij één van de stapzaken terecht om de nacht nog door te trekken tot 04.00 uur.

Zondag 24 juli: Summer Sessions met Leon Ray (15.00 uur)
Als je Leon Ray zou vragen wat hij het liefste doet, antwoordt hij: “𝐌𝐞𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐛𝐥𝐢𝐣 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐞𝐤.
En dat is dan ook wat we willen doen op deze eerste zondag van de Tilburgse Kermis. De zangkwaliteiten van Leon Ray, zijn niet op zichzelf staand. Hij komt uit een zeer muzikale familie. Al op vroege leeftijd, trad hij op in een familieband.
De oude Soul- en danceclassics, zijn hem op het lijf geschreven. Leon Ray kan in deze muziekstijl zijn emoties tot uiting brengen. Met name in ballads van bijvoorbeeld Luther VanDross en Lionel Richie, kan hij zich helemaal geven, iets wat zijn publiek weet te waarderen.

Maandag 25 juli: Lovely Pink
Op Roze Maandag pakt de Korte Heuvel ouderwets uit. Vanaf de Red Bull Stage (ter hoogte van Rosalie / The Ribs Factory) staat vanaf 13.00 tot 01.00 uur het evenement Lovely Pink geprogrammeerd. Diverse DJ’s (Ronna Summer, Girls love Janey, Nick Mathon, DNNSR, Dennis Beso, Joepie Fourtie en Tommy Santo) zorgen voor een ouderwets Roze Maandag feest. Naast het buitenprogramma organiseren de diverse zaken feesten.
𝐋𝐢𝐧𝐞-𝐮𝐩:
13.00-15.00 Ronna Summer
15.00-16.30 Girls Love Janey
16.30-18.00 Nick Mathon
18.30-19.30 DNNSR
19.30-21.00 Dennis Beso
21.00-23.00 Joepie Fourtie
23.00-01.00 Tommy Santo

Dinsdag 26 juli gesloten

Woensdag 27 juli: Uiltje Bar-Take-over

Donderdag 28 juli: Summer Sessions met Maaike Girardin
In de zomermaanden (juli en augustus) kun je elke donderdag (vanaf 18.00 uur) op ons terras genieten van live muziek van singer song writers. Intiem, warm en gezellig!
Maaike Girardin is een Nederlands-Canadese zangeres en songwriter die de hele wereld rondreist met haar muziek. Haar kenmerkende stem vol vrouwelijke gevoeligheid bespreekt verborgen gedachtes, bekentenissen en gebroken harten, wat ze als ervaringsdeskundige met charme overbrengt op haar luisteraar.

Vrijdag 29 juli: 
Na de eerste VrijMiBo op 22 juli gooien we er vandaag een schepje bovenop. Vanaf 17.00 uur sluiten we de week af en starten we het laatste Kermisweekend op met een grootste VijMiBo. Over de gehele Korte Heuvel kun je terecht om te borrelen en te eten. Na de borrel neemt DJ Joepie Fourtie het vanaf het balkon van Studio over en maken we er een knallende vrijdagavond van.

Zaterdag 30 juli:
Op de laatste zaterdag van de Tilburgse Kermis 2022 kun je overdag terecht op één van de vele terrassen en borrellocaties op de Korte Heuvel. Wil je lekker lunchen of dineren? Reserveer dan tijdig bij één van de restaurants.
Vanaf 21.00 uur draait DJ Beso vanaf het balkon van Studio voor de hele straat en wordt het één groot feest tot 01.00 uur. Naast het buitenprogramma kun je bij één van de stapzaken terecht om de nacht nog door te trekken tot 04.00 uur.

Zondag 31 juli: Summer Sessions met live optreden van Undercover

Na het succes op Hemelvaartsdag keert de Tilburgse band Undercover op de laatste zondag van de Tilburgse Kermis terug op het terras van Rosalie.
Deze editie met een optreden van Undercoversoulfunk. Deze 6-koppige Tilburgse band speelt heerlijke disco- en soul stampers van Aretha Franklin tot Michael Jackson. Kom vanaf 14.00 uur genieten van deze swingende muziek, de lekkerste speciaal biertjes, verse hapjes uit onze charcuterie en bijzondere gerechten bereid op het open vuur.

RozeMaandag_2.JPG

Roze Maandag 2022
Lovely Pink vanaf 13.00 uur