Rosalie_Friandries_Frontaal_edited.jpg

Dinsdag 6 en woensdag 7 december

Cacao Beer Diner op dinsdag 6 en woensdag 7 decemver bij Rosalie Tilburg

Cacao Beer Dinner

Dinsdag 6 en woensdag 7 december bij Rosalie

DINSDAG 6 DECEMBER UITVERKOCHT

Op 6 en 7 december koken Thom (Rosalie) en Dries (Friandries) een spetterend 4 gangen diner. Dyan schenkt daarbij de lekkerste passende bieren van Frontaal. Op deze avond mixen wij Beer, Bbq en Cacao op verrassende wijze. Dit proef je terug in de gerechten en in de dranken.

Wees welkom en laat je verrassen!
 

4 gangen inclusief passende bieren, amuses en brood:
65 euro per persoon


Tijdens de avond kun je een aperatief + amuse (8 euro p.p.), een tussengerecht (16,50 euro p.p. en een koffieservies: (7 euro p.p.) bij bestellen.

Rosalie_Frontaal.jpg
Rosalie-Friandries_edited.jpg

Over Friandries

Great Chocolate. Inspired by Street....

Het begon allemaal op de opleiding tot gespecialiseerd kok. Hier leerde Dries Michels de veelzijdigheid van chocolade kennen. Al snel bracht hij dit product mee naar huis om mee te experimenteren waarna hij niet veel later meteen in de finale van De Lekkerste Bonbon van Nederland stond. Hierna begon de verdere reis in de wereld van chocolade.
 

Chocolade is kunst. Maar in plaats van de oude meesters na te maken, haalt Friandries de inspiratie van straat. Bonbons, chocoladerepen en truffels zijn allang niet meer de statige portretten met klassieke technieken, maar in het oog springende vormen en kleuren. Moderne kunst, industriële vormgeving, graffiti, de geuren en kleuren van een stad in beweging.
 

Friandries brengt vernieuwing in de traditionele chocolademarkt en mensen kennis laten maken met de veelzijdigheid van chocolade.

Brouwerij Frontaal

Microbrouwerij uit Breda

Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.


Wij zijn een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij.

We brouwen ons bier volgens de slogan "Beer for Thought". Hiermee doelen we op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken waar dit door ontstaan is. Naast dat er op zoek gegaan wordt naar de uitwerking van de ingrediënten zou men ook kunnen denken bij welk gerecht het bier lekker bij is of bij welk moment het goed past.
 

We hopen jullie mee te kunnen nemen in ons gedachtegoed, en dat de bieren mogen smaken.

Rosallie_BrouwerijFrontaal_edited.jpg
 

Wees welkom

Adresgegevens

(Korte) Heuvel 2
5038 CN Tilburg
013-8228847

info@rosalie-tilburg.nl

Parkeren in parkeergarage 013 / Tivoli
100 meter lopen

Openingstijden

Dinsdag, woensdag en donderdag
Vanaf 16.00 uur

Vrijdag, zaterdag en zondag
Vanaf 12.00 uur