Rosalie_Vuur_Pan.jpeg

Elke zondag vanaf 12.00 uur

Sunday Roast

Sunday Roast bij Rosalie

Op zondag steken we al vroeg in de middag het vuur aan en bereiden onze chefs een lekker menu waar je samen met familie of vrienden/vriendinnen van kunt genieten voor de drukke werkweek weer gaat beginnen.
 

Wat mag je verwachten?
Om de Sunday Roast te starten serveren we een borrelplank met hapjes vanuit onze eigen charcuterie. Daarna een hoofdgerecht van vlees-, vis- of vega om te delen. We sluiten af met een dessert. 
 

38 euro per persoon

Rosalie_Keuken_eend_edited.jpg

Wat is Sunday Roast?

Sunday Roast is een heerlijke Engelse traditie waarbij uitgebreid op zondag(middag) wordt getafeld met geroosterd vlees. 

Een klassieke Sunday Roast bestaat uit een groot stuk gebraden vlees gepaard met aardappels, groenten, yorkshire pudding en een goede jus. De jus (gravy) bij Sunday Roast is vaak rijk en dik door de toevoeging van bloem. Bij Rosalie hebben we daar onze eigen draai aangegeven. (3 gangen voor 38 euro p.p.)
 

Sunday Roast wordt traditioneel tijdens op zondag lunchtijd gegeten, maar in de loop der jaren is het tijdstip steeds een beetje opgeschoven en kan het ook gewoon als avondeten.
 

De meeste mensen beginnen vroeg. Op die manier heb je nog genoeg tijd om uit te buiken en toch vroeg in je bed te liggen. Het blijft tenslotte zondag…

Elke zondag: Sunday Roast bij Rosalie

Elke zondag:
Sunday Roast bij Rosalie

Op zondag steken we al vroeg in de middag het open vuur aan en bereiden onze chefs een lekker menu waar je samen met familie of vrienden/vriendinnen van kunt genieten voor de drukke werkweek weer gaat beginnen.
 

Wat mag je verwachten?
Om de Sunday Roast te starten serveren we een borrelplank met hapjes vanuit onze eigen charcuterie. Daarna een hoofdgerecht van vlees-, vis- of vega om te delen. We sluiten af met een dessert. 
 

38 euro per persoon


Bij goed weer kun je voor de Sunday Roast op ons terras terecht

bcfd53ec-fdfb-4712-941e-dcf28556a662_edited.jpg