top of page
Rosalie_CacoaBeerDinner

Café met Keuken | Open vuur | Terras

Over Rosalie

Rosalie

Rosalie is gelegen aan de Korte Heuvel (naast Poppodium 013) in de binnenstad van Tilburg. Rosalie is een café van deze tijd, waar je vrienden ontmoet en maakt. Elk moment van de dag kun je er binnenvallen voor een hapje en een drankje. Verrassend, toegankelijk en 'kei' lekker. Rosalie serveert steengoede (natuur)wijn en een royaal assortiment bier in blik, op fles en van de tap. De internationale gerechten worden bereid op open vuur.
 
Wees dus welkom voor de Weekend Roast (zaterdag en zondag vanaf 14.00 uur), een avondvullend diner of een gezellige borrel op het verwarmde terras, in het café of in het zaaltje op de eerste verdieping.
 

Tot snel,

Liefs Rosalie

Rosalie_Tilburg_Hamburgers

In onze keuken brandt het vuur...

In onze keuken brandt altijd het houtvuur. Op uiteenlopende barbecues bereiden wij de lekkerste seizoensgroenten en goed vlees en vis uit de buurt.  Ook nu de inkoopmarkt steeds verder onder druk komt te staan, houden wij vast aan deze keuze.
 

Veel slagers, supermarkten en horeca kopen hun groenten en vlees in over de hele wereld. Groenten uit Peru, vlees uit Australië of Brazilië. Onze overtuiging is dat we met dit inkoop- en consumptiegedrag onszelf niet helpen. Dat neemt niet weg dat inkopen met principes moeilijker is dan ooit, daarom hebben wij onze menukaart iets aangepast en werken wij meer met een dagelijks wisselend aanbod.
 

 Naast het menu van de chef kunt u kiezen uit 3 voor- en 3 nagerechten en serveren wij uiteenlopende wisselende hoofdgerechten die wij selecteren aan de hand van welke producten onze leveranciers ter beschikking hebben. Natuurlijk blijven wij zorg dragen voor genoeg keuze.

Alle gerechten worden op open vuur bereid

Elk weekend: Sunday Roast

Op zaterdag en zondag steken we al vroeg in de middag het open vuur aan en bereiden onze chefs een lekker menu waar je samen met familie of vrienden/vriendinnen van kunt genieten voor de drukke werkweek weer gaat beginnen.
 

Wat mag je verwachten?
Om de Sunday Roast te starten serveren we een borrelplank met hapjes vanuit onze eigen charcuterie. Daarna een hoofdgerecht van vlees-, vis- of vega om te delen. We sluiten af met een dessert. 

38 euro per persoon
 

Gecombineerd met lekkere wijn, speciaal bieren, gezelligheid, goede gesprekken is dat de perfecte invulling van de zondagmiddag!


Bij goed weer kun je voor de Sunday Roast op ons terras terecht

Rosalie_OpenVuur

Wees welkom

Adresgegevens

(Korte) Heuvel 2
5038 CN Tilburg
013-8228847

info@rosalie-tilburg.nl

Parkeren in parkeergarage 013 / Tivoli
100 meter lopen

Openingstijden

 Dinsdag, woensdag, en donderdag
Vanaf 17.00 uur

Vrijdag:
Vanaf 16.00 uur

Zaterdag en zondag
Vanaf 14.00 uur

bottom of page