Rosalie_013.jfif

Poppodium 013 | Eten bij Rosalie | Restaurant bij 013

Met bon van Rosalie toegang tot fastlane 013

Rosalie

Rosalie is gelegen aan de Korte Heuvel (naast Poppodium 013) in de binnenstad van Tilburg. Rosalie is een café van deze tijd, waar je vrienden ontmoet en maakt. Elk moment van de dag kun je er binnenvallen voor een hapje en een drankje. Verrassend, toegankelijk en 'kei' lekker. Rosalie serveert steengoede (natuur)wijn en een royaal assortiment bier in blik, op fles en van de tap. De internationale gerechten worden bereid op open vuur.
 
Wees dus welkom voor een stevige lunch, een avondvullend diner of een gezellige borrel op het verwarmde terras, in het café of in het zaaltje op de eerste verdieping.

Tot snel,

Liefs Rosalie

OPENINGSTIJDEN 

Dinsdag, woensdag en donderdag
Vanaf 16.00 uur
Vrijdag, zaterdag en zondag
Vanaf 12.00 uur

Rosalie_Terras_edited.jpg

Met een bon van Rosalie toegang tot fastlane 013

In onze keuken brandt altijd het houtvuur. Op uiteenlopende barbecues bereiden wij de lekkerste seizoensgroenten en goed vlees en vis uit de buurt.  Ook nu de inkoopmarkt steeds verder onder druk komt te staan, houden wij vast aan deze keuze.
 

 Naast het menu van de chef kunt u kiezen uit 3 voor- en 3 nagerechten en serveren wij uiteenlopende wisselende hoofdgerechten die wij selecteren aan de hand van welke producten onze leveranciers ter beschikking hebben. Natuurlijk blijven wij zorg dragen voor genoeg keuze.


Ga je naar een concert of een avondje uit in Poppodium 013?
Rosalie ligt naast Poppodium 013. Op vertoon van een bon van Rosalie heb je recht op toegang via de fastlane van 013. Dat betekent dat je langer kunt genieten van lekker eten en onze speciale bieren.

Parkeren kan in Parkeergarage 013 / Tivoli.

Alle gerechten worden op open vuur bereid

Poppodium o13 Tilburg

Live-concerten, dance- en clubavonden, grote festivals als Roadburn en WOO HAH en niet-muzikale programmering: je vindt het allemaal in Poppodium 013, het grootste poppodium van Nederland in het hart van Tilburg.

013 is hét podium voor pop- en dancecultuur in de ruimste betekenis van het woord. Voortgekomen uit een fusie tussen de Tilburgse organisaties Noorderligt, Bat Cave en MuziekKantenWinkel opende het poppodium in november 1998 de deuren. Na een korte maar ingrijpende verbouwing heropende 013 in november 2015, groter en toonaangevender dan ooit.

Ga je naar een concert of een avondje uit in Poppodium 013?Rosalie ligt naast Poppodium 013. Op vertoon van een bon van Rosalie heb je recht op toegang via de fastlane van 013. Dat betekent dat je langer kunt genieten van lekker eten en onze speciale bieren.

Parkeren kan in Parkeergarage 013 / Tivoli.

561261E5-0C48-4736-8B68-3C681126FC41_edited.jpg