top of page
Rosalie_Frontaal.jpg

Frontaal & Rosalie
Donderdag 18 april tot en met zondag 21 april

Bier & Spijs bij Rosalie

Van donderdag 18 april tot en met zondag 21 april organiseren we de derde editie van Bier & Spijs. Na de samenwerking met Brouwerij Koningshoeven (La Trappe) en Brouwerij 't Uiltje staat voor deze editie een samenwerking met Brouwerij Frontaal uit Breda centraal.

Onze chefs hebben een 5 gangen menu samengesteld waarin de smaken van onze gerechten bereid op het open vuur en bieren van Brouwerij Frontaal uit Breda.  Onze passie voor goed eten en kwaliteitsbier heeft geleid tot deze mooie samenwerking.

Wat mag je verwachten?
We serveren een 5 gangen menu met bij elke gang een bijpassend bier van Frontaal. Het diner wordt compleet gemaakt met een bijpassende amuse, aperitief en brood vooraf. 
 

Frontaal_Brouwerij_Breda.jpg

Bier & Spijs bij Rosalie
Donderdag 18 tot en met zondag 21 april

Rosalie_Tilburg_LaTrappe1

Menu Frontaal & Rosalie

Bier & Spijs bij Rosalie

Van donderdag 18 april tot en met zondag 21 april organiseren we de derde editie van Bier & Spijs. Na de samenwerking met Brouwerij Koningshoeven (La Trappe) en Brouwerij 't Uiltje staat voor deze editie een samenwerking met Brouwerij Frontaal uit Breda centraal.

Onze chefs hebben een 5 gangen menu samengesteld waarin de smaken van onze gerechten bereid op het open vuur en bieren van Brouwerij Frontaal uit Breda.  Onze passie voor goed eten en kwaliteitsbier heeft geleid tot deze mooie samenwerking.

Wat mag je verwachten?
We serveren een 5 gangen menu met bij elke gang een bijpassend bier. Het diner wordt compleet gemaakt met een bijpassende amuse, aperitief en brood vooraf. 

Bier & Spijs Menu
(Frontaal & Rosalie)

Amuse en aperitif:

Makreel, Yuzu, kokos.

Frontaal Juice Punch

 

Voorgerecht:

Tartaar van gamba, mango,-madamme jeanette salsa, codium.

Frontaal Pineapple Express

 

Tussengerecht 1:

Tostones, courgette, zoete aardappel, feta

Frontaal Smooth Criminals - S*x On The Beach

 

Tussengerecht 2:

Buikspek, dashi witte asperges, gerookte tomaat.

Frontaal Piece Of Cake
 

Hoofdgerecht:

Picanha, rozemarijn jus, paprika

Frontaal Double Juice Punch

 

Nagerecht:

Witte chocolade, ingelegde aardbeien en noten.

Frontaal Pushing the envelope

95 euro per persoon
Menu inclusief bieren

 

Brouwerij Frontaal

“BEER FOR THOUGHT”

Brouwerij Frontaal is ontstaan in 2015 na een jarenlange zoektocht naar de verschillende smaken & aroma's in al bestaande bieren. We hebben ons vervolgens het vak van brouwen zelf aangeleerd, veel ervaringen opgedaan bij bestaande brouwerijen en zich verdiept in de vele literatuur.


Wij zijn een brouwerij die staat voor innovatie, balans, creativiteit maar ook zeker voor transparantie (op de helderheid van sommige bieren na). Dit komt allemaal terug in de smaak van het bier, de etiketten maar ook zeker door de manier van handelen door de brouwerij.

We brouwen ons bier volgens de slogan "Beer for Thought". Hiermee doelen we op het creëren van smaken, kleuren en geuren in het bier, wat de drinker aanzet tot denken waar dit door ontstaan is. Naast dat er op zoek gegaan wordt naar de uitwerking van de ingrediënten zou men ook kunnen denken bij welk gerecht het bier lekker bij is of bij welk moment het goed past.

We hopen jullie mee te kunnen nemen in ons gedachtegoed, en dat de bieren mogen smaken.

Rosallie_BrouwerijFrontaal_edited.jpg
Locations & Hours

Wees welkom

Adresgegevens

(Korte) Heuvel 2
5038 CN Tilburg
013-8228847

info@rosalie-tilburg.nl

Parkeren in parkeergarage 013 / Tivoli
100 meter lopen

Openingstijden

Dinsdag, woensdag, donderdag:
Vanaf 17.00 uur 

Vrijdag
Vanaf 16.00 uur

Zaterdag en zondag
Vanaf 13.00 uur

bottom of page